IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сашка Васева е ексхибиционист и рекламира вибратори

18 април 2012 13 51

Пусна еротично клипче в мрежата за пари  

Сашка Васева, Снимка: "Горещо"

Сашка Васева, Снимка: "Горещо"

Легендата на поп фолка Сашка Васева, която съвсем наскоро отново скандализира със свое еротично клипче в интернет. "Ако ме питаш защо съм го направила – направила съм го за пари!" – признава Сашка в предването „Горещо" и разказва как се е родила идеята за клипа.

Фолк фурията признава, че е ексхибиционист и обича да се показва и го е направила почти на шега – в джипа си, преди участие, пред един университет. Оказва се, че след пусканете му в мрежата, графикът й за участия се препълва. – "Заради толкова елементарно клипче! Да бъдеш актуален – ако трябва в моята кариера да го правя по законите, които наложиха фирмите, е да си платя за един много скъп клип с много скъпи режисьори, който излиза над десет хиляди лева. Такива пари аз нямам!... Нямам телевизия, нямам клипове – не мога да си позволя скъпия клип и, тъй като съм изобретателна, го направих. И ефектът върху мъжката аудитория... Аз не мога по друг начин да оцелявам – трябва да имам участия, защото гледам две деца!"

Сашка признава, че клипът става много популярен и в Македония, където тя рекламира вибратори. "Мъжете мислят, че съм много перверзна и това ги привлича по някакъв начин. И перверзна, и извратена, и нимфоманка са ме писали във вестниците... А всъщност – не съм! Аз имам нужда да бъда обучавана в любовта..." – признава Сашка и разкрива, че е започнала сексуалния си живот на 21-годишна възраст и то само защото всички й се присмивали и тя искала да премахне това бреме.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Leila ( преди 11 години )
За мен тази жена е психо. Да си рекламира вибраторите в Македония и това е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар