IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Пфайфър: Да имаш семейство е трудно

2 май 2012 12 09

А да си родител е истинско предизвикателство

Мишел Пфайфър; Снимка: Reuters

Мишел Пфайфър; Снимка: Reuters

Звездата Мишел Пфайфър сподели наскоро, че никак не й е било лесно да се справи с ролята на родител, тъй като самата тя има лошия навик да се опитва да контролира всяка ситуация.

Неувяхващата актриса има две деца от брака си с филмовия продуцент Дейвид И. Кели – осиновената, 19-годишна, Клаудия Роуз и 17-годишният Джон Хенри. Мишел признава, че е изживяла истински шок, когато е разбрала, че няма да й е лесно да комбинира успешната си кариера с майчинството и, че не може да контролира всичко в живота си.

''И аз, като всички работещи жени, страдах в търсене на баланса. В крайна сметка разбрах, че не мога да правя всичко едновременно. Няма нищо по-непредсказуемо, по-неблагодарно и по-трудно от това да бъдеш родител."

54-годишната звезда от новия филм на Тим Бъртън „Тъмни сенки" (Dark Shadows) призна, че е имала намерение да се пенсионира, но е осъзнала, че не може без работата си. ''Имам нужда да бъда продуктивна. Не мога да спра."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари