IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дебелата Айшвария Рай - срам за индийците

17 май 2012 08 39

Бившата „Мис Свят“ не може да свали килограмите, натрупани през бременността

Снимка: Splash news

Снимка: Splash news

Как най-красивата жена в света се превърна в предателка на страната си? Да, индийците заклеймиха своята звезда Айшвария Рай, заради това че още не е влязла във форма след раждането на дъщеря си миналата година през ноември.

Индия е потресена от снимки на доскорошната красавица, която в момента е с огромни размери и двойка брадичка и от хубостта ѝ са останали само зелените ѝ очи.

Индийците смятат, че 38-годишната актриса е трябвало да вземе пример от Виктория Бекъм или от Анджелина Джоли и досега да се е избавила отдавна от натрупаното през бременността свръх тегло.

Айшвария спечели през 1994 година най-престижния конкурс за красота „Мис Свят". След това тя се превърна в успешна кино звезда в Боливуд, а и засне няколко филма в Холивуд. Тя е омъжена за своя колега Абишек Бачан, който е син на най-голямата звезда на индийското кино - Амитаб Бачан.

Айшвария каза скоро пред индийските медии, че не бърза да сваля килограмите и че иска просто да се наслаждава на майчинството и че бебето е нейният фокус в момента, а не диетите. Това изявление още повече ядоса феновете ѝ. В интернет имаше коментари от сорта на: "Тя е звезда, нейно задължение е да изглежда добре и в топ форма!", „Тя е идеал за красота, така че очакванията на хората са да изглежда перфектно винаги!" Какво мислите, заслужава ли Айшвария жестоките коментари?

Така изглеждаше красавицата, когато взе короната на конкурса "Мис Свят"; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Абе какво искат от жената??По подиумите щъкат масово анорексички,да ходят да гледат тях и да оставят хората да си живеят живота.Големият пример Джоли-от най-красива и сочна се превърна в Баба Яга.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
жените имат повече мазнини, заради износване на децата, добре че правят аборти, че иначе ще станем 15 млрд и ще се ядем един друг, в миналото (преди 10 хил години) не се е ззбременявало толкова лесно и често - физическите усилия по оцеляването са били големи, кърмело се е до късна възраст, и т.н.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Обожавам Айшвария,тя е най-прелестното създание на този свят.Нямам обидна дума,с която да нарека *** нарекли Аш дебела.Тя е прекрасна-дори с тези килограми,пак остава най-красивата,дори в момента 20-годишните пикли не могат да се мерят с нея! А какво трябва да направи-като всички други ли-да остави детето на бавачка и да не го кърми.Възхищавам и се ,че отново постъпва като ангел-грижи се за детето си.И тия скапаняци дето я съдят защо не погледнат останалите ,,звезди''които веднага след раждането оставят децата си и най-важно е да си върнат килограмите...Аш отново показа класа...каквото и да прави винаги ще е ч0 стъпки пред всички...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
arty ( преди 11 години )
Похвално, че не се връзва на глупави изцепки. Жена на място, която си знае приоритетите. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ИВА ( преди 11 години )
Дани ( преди 11 години )
Дори и да не може да си върне старите килограми,тя ще си остане най-красивата индийка!А тези,които не я харесват,да не я гледат!Няма да стигнат и без това,нивото на което е тя!!!!!!!!Едва ли има по-красива от нея!Да е жива и здрава,за да може,пълноценно да се грижи за малката красота!Възхищавам и се,като майка и жена!!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
може да е красива закръглена маминка :) какъв е прблема? а и в Индия идеалите са съвсем други!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
cifra ( преди 11 години )
подкрепям една прекрасна жена и майка-Айшвария
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ами нормално! ( преди 11 години )
То в Индия основната част от население изповядва индуизън или ислям! И двете религии все още са на ниво "среновековие"! Особено що се отнася за отношението им към жените и децата!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Carina ( преди 11 години )
Злобари. Да кажеш на жена, родила на скоро, че е дебела, е малоумно! От ноември до сега са минали само 6 месеца. Ако жената кърми, никакви диети не трябва да пази. ДЕтето е по-важно от всичко, тя добре им го е казала!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар