IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Задните части на Ким, увековечени в семейно клипче (видео)

8 юни 2012 07 07

Цялото семейство се весели на почивка в Доминикана

Снимка: Kardashian’s Family Music Video

Снимка: Kardashian’s Family Music Video

Семейство Кардашян е едно от най-нарцистичните в Холивуд. Трите сестри Кортни, Ким и Клое обожават да привличат публичното внимание, но повечето пъти няма съществена причина за това. Този път триото го направи, пускайки клипче, на което дамите танцуват под звуците на хита на Notorious B.I.G.'s "Hypnotize.".

На него акцент, разбира се, са задните части на Ким. Във видеото има и някои ефекти, които да синхронизират движението с музиката. Сестрите Кардашян се поклащат в изрязани бански, заобиколени от весела компания.

Клипчето бе пуснато в интернет от Кендъл и Кайли Дженър, които написаха под него:

„Това е последното ни семейно видео... Може и да привлечем нечия омраза, но не ни пука. Забавляваме се. Надяваме се да не приемете това прекалено сериозно. Обичам ви".

Снимка: Kardashian’s Family Music Video

По-късно и Ким не пропусна да напише в Тwitter: "Цялото семейство засне видео на почивката ни в Доминиканска република. Повярвайте ми! Това е нова семейна традиция. Нямам търпение да ви споделя".

Ето го и видеото:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари