Миналата година, точно на 2 юли, Принцът на Монако Албер сключи брак с бившата олимпийска шампионка по плуване Шарлийн Уитсток. Имаше спекулации, че тя за малко да се превърне в Булката беглец, тъй като имала сериозни съмнения относно това дали иска да се омъжи за принца.

Въпреки слуховете, на първата годишнина от брачния им живот, двамата изглеждаха щастливи, а Албер - видимо горд със своята красива принцеса.

"Ние сме наистина щастливи и имаме чувството, че се оженихме вчера, а не преди една година", каза Албер пред медиите този уикенд като допълни:

Още по темата

"Много съм горд от това, което жена ми постигна през изминалата година. Тя създаде фондация, посветена на децата и спорта и освен това е много  отдадена на ролята си като принцеса на Монако.“

Тази събота, на пикник, организиран от Червения кръст, съпругът със синя кръг изглеждаше особено внимателен към нежната си половинка. Той неколкократно прегърна елегантната блондинка пред гостите, а те пък се замислиха, дали Шарлийн скоро ще дари принца с наследник?