IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щерката на Деми и Брус лъсна гола с марихуана в ръка

4 юли 2012 05 45

Месец по-рано бе уловена да пие алкохол

Бунтарката Талула е близка с татко си, но не го слуша. Снимка: Reuters

Бунтарката Талула е близка с татко си, но не го слуша. Снимка: Reuters

Талула Уилис завладя медийното пространство, след като нейни голи снимки се появиха в публичното пространство. 18-годишната дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур е чисто гола на кадрите и държи марихуана в ръка.

Медиите отвъд океана са се добрали до четири снимки и се пазарят кои ще ги публикува. На тях се виждат и сестрите на Талула от брака на звездната двойка.

Миналата година тийнейджърката бе хваната да консумира алкохол в района на Холивуд. 20-годишната ѝ сестра Скаут пък миналия месец бе арестувана заради употреба на алкохол и използване на фалшива лична карта.

Третата девойка също се вписва в бунтарския образ на останалите две. През 1997 г. Румър бе навестена от органите на реда в хотелска стая в Мериленд, където с група младежи е пушила трева. Момичето тогава не бе арестувано.

Какаво правят родителите на девойките по въпроса? Наскоро Брус Уилис, който тази година стана татко на четвърто момиченце – този път от брака си с Ема Хеминг – заяви неотдавна, че той избягвал да поучава децата си, а се научил да ги слуша.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

бедняга ( преди 11 години )
Не винаги парите водят до аристократично възпитание.........
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар