IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп започнал да пие покрай проблемите с Ванеса

5 юли 2012 07 11

От мъка по разрушаващото му се семейство

Ванеса и Джони в добрите времена; Снимка: Reuters

Ванеса и Джони в добрите времена; Снимка: Reuters

Имаше години, когато Ванеса Паради беше във възторг от бащата на децата си Джони Деп. Това, обаче, отдавна не е така.

Според източник, приближен до разделената двойка, 39-годишната, амбициозна французойка е в основата на решението на Джони да приеме ролята на карибския пират в култовата поредица. Тази роля го върна в лигата на най-добре платените холивудски звезди и му донесе богатство от 300 милиона долара.

В крайна сметка, успехът на Джони навредил на семейния им начин на живот, а Ванеса започнала да се чувства жертва на кариерата на актьора, тъй като нямала собствени успехи.

Тя започнала да негодува за всичко, разказва източникът: "Каквото и да направеше Джони, то не беше достатъчно добро, според нея. Когато той работеше - тя не беше щастлива, когато си стоеше вкъщи - го обвиняваше, че не помага достатъчно в грижите за децата. Тези постоянни караници го тласнаха към алкохола и той започна да пие много."

Отчуждението между двамата продължавало с години. "Това, което разби сърцето на Джони, беше да гледа как семейството, което обича толкова много се разрушава", казва негов приятел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари