IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арестуваха Джъстин Бийбър за превишена скорост

8 юли 2012 06 06

Пускат го бързо, а той се оправдава с папараците

Бийбър не е примерното момче, за което го мислят. Снимка: Reuters

Бийбър не е примерното момче, за което го мислят. Снимка: Reuters

Певецът Джъстин Бийбър бе арестуван в петък (06.07) заради превишена скорост. 18-годишният хлапак е е карал с 160 км/ч, когато е бил спрян от полицаите на магистрала в Калифорния, пише TMZ.

"Бийбър караше като луд", каза пред медията Денис Зин, който е бил свидетел на ареста. „Той се провираше през колите с бясна скорост. Видях как полицаите го арестуваха", допълни разказа си мъжът.

Адвокатът на певеца Скуутър Браун обяснил поведението на клиента си с думите, че той бързал да се отърве от преследващите го папараци. След ареста, който траял доста кратко, полицаите предупредили светските, жълти фотографи официално да не "тормозят" звездата.

Това не е първият път, в който канадецът попада в полезрението на органите на реда заради превишена скорост. Миналата година той бе на косъм от арест по същата причина, само че тогава се размина само с предупреждение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари