IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ресторант затвори заради Риана

10 юли 2012 07 52

Изкупила цялата храна

Риана, Снимка: Reuters

Риана, Снимка: Reuters

Риана поръчала огромно количество храна от португалски ресторант и се наложило той да затвори за другите си клиенти. Дамата имаше участие на фестивал в Лондон и поръчала за целия си екип куп храна и продуктите на заведението се изчерпали, така че се наложило да спрат поръчките на всички останали посетители.

24-годишната звезда в платила около 7 000 британски лири за покупките си.

„Риана поръча от всичко в ресторанта и пожела да бъде докарано в бекстейджа за нея и екипа ѝ. Наложи се заведението да затвори, защото не им останаха продукти. Всички се смееха, че само Риана може да опразни Nando's", заяви източник пред Daily Star.

Антуражът на Риана е напброявал около 90 човека и според информатора тя е похарчила малко състояние за престоя им на фестивала.

„Тя имаше 5 огромни съблекални, за да релаксира преди и след участието си. Също така поиска собствена баня, за да не използва една и съща тоалетна с другите", допълни източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари