IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилия е видяла само лошо от Анелия

21 август 2012 09 22

Враждата на певиците не била само заради Коко Динев

Снимка: LOVEStyle

Снимка: LOVEStyle

Фолк звездата Емилия разкрива за първи път отношенията си със своята колежка и съперница Анелия. Тя го прави в новия брой на списание LOVE style.

Еми признава, че с бившата съпруга на Коко Динев имат много различни характери и, че не я харесва като човек още от времето, когато и двете работили с продуцента Тодор-Димитров-Токича.

„Нашето неразбирателство не е само заради Коко. Видяла съм много лоши неща от Анелия. Дано да дойде ден, в който да мога да споделя какво се крие зад тази нейна усмивка", споделя настоящата любима на бизнесмена.

Тя коментира и случая с избухването на бомба пред ресторанта на Коко Динев. „На никого не сме навредили и не сме направили нищо лошо. За нас също е голяма изненада."

Дали ще сключи брак с бащата на сина си, иска ли още едно дете и страда ли от това, че досега не е получила наградата за певица на годината, ще научите от светското списание.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари