IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила и Аштън ще си осиновяват кученце

4 септември 2012 10 21

Двойката обикаля приютите за бездомни кучета

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мила Кунис и Аштън Кътчър вече не крият връзката си. Актрисата се премести у новия си любим, а той бърза да се разведе с Деми Мур. За да сплотят още повече отношенията си, двамата планират да си осиновят и кученце.

„Мила и Аштън обикалят домовете за бездомни кучета в търсене на своя нов питомец. Те търсят животинче, което е изоставено и се нуждае от уютен дом. Предпочитат голямо куче – лабрадор или голдън ретривър", издаде техен близък пред сп. Now.

Преди време друга двойка бе тръгнала по същия път. През февруари тази година Дженифър Анистън също си търсеше четириног любимец, останал без дом. Тогава тръгна слух, че тя иска да тества настоящия си годеник Джъстин Теру (тогава още не бяха сгодени) дали може да се грижи с нея за някой друг, за да прецени дали става за съпруг и баща. След като прие да се омъжи за него миналия месец, очевидно е издържал теста.

Дали и Кунис не се опитва да тества Аштън?

Актьорите се познават от преди 14 години, когато си партнираха в ситикома „ That 70s Show". „Аштън бе мъжът, с когото Мила за пръв път се целува, беше по време на "That '70s Show", така че те винаги ще имат специална връзка. Те се срещат от пролетта и нещата стават сериозни", допълни източник, цитиран от Female First.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

dsfg ( преди 11 години )
Мила е свястно момиче, никога няма да хване тоя дръвник. Според мен и плаща да играе гадже, колкото да се разкара Деми.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар