IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова прехвърли 30-те

24 септември 2012 11 06

Днес родната красавица има рожден ден

Снимка: Bulfoto

Снимка: Bulfoto

Диляна Попова е едно от най-прекрасните лица в родния шоу бизнес и едва ли има някой, който да не е съгласен с това. Много нейни фенове и до сега нямаше да знаят къде се намира град Гулянци, ако той не беше родното място на манекенката, която все по-често блести на сцени извън модния подиум.

Куп мъже пък се чудеха в миналото на късмета на певеца Дичо за връзката му с Диляна, от която към днешна дата са останали само топлите приятелски чувства по между им.

Кариерата на Диляна стартира благодарение на нейната по-голяма сестра, Елиза Попова, която занася нейни снимки в агенция "Ексграунд". Следва супер успешна кариера на фотомодел и манекенка, а от няколко години Диляна мина „от другата страна на бариерата" и след като завърши образованието си в "Нов български университет" в специалността "моден дизайн", тя вече се изявява като дизайнер.

А след успехите ѝ в киното - в игралния филм „Love.net" и в телевизията – в сериала „Стъклен дом", едва ли има някой, който да не е чувал за Диляна и който да не разпознава големите ѝ сини очи.

Днес, на 24 септември, изящната като порцеланова статуетка красавица с разнородни таланти, навършва 31 години. Честито от екипа на Tialoto.bg!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари