IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Гага е щастлив с нея

2 октомври 2012 11 30

Тейлър Кини не споменава нищо за сватба, но смята, че връзката му е страхотна

Тейлър Кини, Снимка: Getty Images

Тейлър Кини, Снимка: Getty Images

Спекулациите относно връзката на Лейди Гага и красавеца от „Дневниците на вампира" Тейлър Кини не спират. Говори се, че връзката им е чист ПР. След това пък тръгват слухове за сватба помежду им.

Гага не спира да скандализира обществеността, а допълнителните килца на крехката ѝ фигура накараха доста фенки на красавеца да се запитат: Защо, за Бога, той излиза с жена като нея?

В интервю за в. "USA Today" Кини просто споделя: „Не мисля, че до момента някой от нас е коментирал връзката ни публично, но аз съм щастлив. Имам връзка, в която съм много щастлив. Всичко е страхотно".

За евентуална сватба между него и Гага обаче, актьорът не споменава и думичка. Неотдавна близък до певицата издаде, че тя и любимият ѝ ще ходят на почивка до Венеция, където ще разглждат църква за церемонията. Самата звезда също не е коментирала слуховете, че планира брак с Тейлър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари