IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Хлапето, Михаела Филева и Башмайсторите тръгват на национално турне

13 октомври 2012 11 42

Рапърите набират скорост и ще радват феновете в над десет родни града

Били Хклапето, Снимка: Нели Куртева

Били Хклапето, Снимка: Нели Куртева

Били Хлапето, Михаела Филева, Lexus и Димчо репетират усилено за предстоящото „Турне на Башмайсторите". Артистите на Монте Мюзик тръгват на национално турне, което засега включва над 10 дати, като интереса към шоуто постоянно нараства. Обиколката стартира на 2-ри ноември в Сливен и ще продължи с участия в София, Варна, Пловдив, Русе, Хасково, Кърджали, Плевен, Бургас и още няколко града.

Феновете на Били Хлапето ще могат да чуят парчетата „Башмайсторска", „Когато ти трябвам", "Аре дай пак" и "We like to party". Михаела ще се представи с кавъри на хитови парчета на DJ Fresh, Sellah Sue и други. Част от шоуто ще бъдат Lexus от Tri O Five, рапърът Dim4ou, както и един от най-добрите хип-хоп диджеи - DJ George.

Били Хлапето  е част от новата вълна на български рап изпълнители, които това лято набраха скорост и станаха доста популярни.

Чаровната и талантлива Михаела Филева се появи за първи път в музикалния формат "X Factor". Там тя впечатли журито и пулбиката с изключителните си гласови умения и запомнящо се сценично присъствие. Съвместното ѝ парче с Били Хлапето „Когато ти трябвам" достигна високите места на чартовете за българска музика и продължава да бъде едно от най-хитовите парчета за този сезон. Впечатляващ е и интернет успехът на песента с над 300 хиляди гледания в youtube.

А ето го и него:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
вси4ки казват 4е 6те доидат в сливен на 26.10.2012
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар