IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мариана Попова каза "ДА" на любимия си Ханес

2 ноември 2012 07 01

Двамата вече имат тайна мисия в Къщата на Vip Brither

Снимка: VIP BROTHER

Снимка: VIP BROTHER

VIP Brother за пореден път доказа, че в Къщата му няма невъзможни неща и понякога мечтите наистина се сбъдват. Минути преди в шоуто да влезе приятелят на Мариана – Ханес, с предложение за брак и уникален диамантен пръстен, певицата обясни на Любо Дилов-син, че любимият ѝ никога няма да се съгласи да участва в подобен формат. Влизането на Ханес в Къщата се превърна в изключително емоционален момент за Мариана, която само преди дни обясни колко много иска да се омъжи за мъжа на живота си.

На колене и на чист български език Ханес поиска ръката на половинката си пред смаяните погледи на останалите Съквартиранти. Минути след като прие предложението за брак на своя любим, двамата се усамотиха в беседката в двора, а после и в президентския апартамент, за да прекарат първата си вечер заедно като годеници. На романтичната вечеря в двора двамата обсъдиха плановете за сватба в Италия и желанието на Мариана да има второ дете. VIP Brother остана верен на себе си докрай и не остави на двамата дори и една скучна вечер в Къщата.

Двойката получи тайна мисия, от която зависи възстановяването на хранителните запаси на Съквратирантите. Мариана и Ханес ще трябва да забравят за момент щастливата развръзка на отношенията си и да се скарат достатъчно убедително, така че в нито един от останалите Съквартиранти да не остане и капка на съмнение, че това е истински скандал. Като част от ролята си Мариана трябва да върне пръстена на своя любим и да разтрогне годежа.

След излизането на най-големите му врагове в шоуто – Юлиан и Ники, Къци вече е избрал следващата жертва, която да падне в капана на неговата прикрита стратегия тази седмица – Златка. Къци смята, че тя играе театър и нейните нервни кризи и припадъци са част от ролята ѝ в Къщата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари