IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Кини: Гага ме вдъхновява като майка ми

4 ноември 2012 12 46

Затова актьорът се в влюбил в нея

Тейлър може би наистина ще закара Гага пред олтара. Снимка: Inez and Vindooh

Тейлър може би наистина ще закара Гага пред олтара. Снимка: Inez and Vindooh

Тейлър Кини влиза в стереотипа на мъжете, които си търсят жени, приличащи на майките им. Актьорът от „Дневниците на вампира" излиза от септември 2011 г. с Лейди Гага, след като се запознаха на снимките на видеото ѝ „Yoü and I" и признава, че тя много прилича на родителката му.

„Възхищавам се на силни жени и вероятно това е причината да се влюбя в Гага. Тя работи много усърдно и е силна и вдъхновяваща като майка ми – с невероятна визия за кариерата си", разкри хубавецът пред The Sun.

Въпреки слуховете за раздели и ПР-романс между двамата, те се задържаха заедно повече от година и дори мислят за деца. Самият Кини вече обмислял вероятността да зарадва майка си с внуци.

„Искам да даря мама с внуци. Смятам, че ще бъда добър баща и ще ми хареса. Вече съм влязъл в 30-те и майка ми очаква да се оженя и да създам семейство. Тя познава Гага. Ние сме заедно вече от известно време и отношенията ни са сериозни, което много ме радва", допълни още Кини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари