IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Едно ново шопинг изживяване

15 ноември 2012 13 14

Къде? В Bulgaria Mall, разбира се!

Снимка: Bulgaria Mall

Снимка: Bulgaria Mall

Шопингът е нещо специално. Любителите знаят това и затова внимателно избират местата, където да развихрят страстта си. А ние знаем колко е важно времето, прекарано в пазаруване, да е приятно.

Затова няма как да не ви споделим, че най-новият търговски център Bulgaria Mall е място, което ще предлага съвсем различно шопинг изживяване.

Първото нещо, което ще ви удиви, когато посетите Bulgaria Mall, е слънчевата светлина, която влиза през огромния стъклен покрив на сградата - един от най-големите такива в цяла Европа. За пръв път в България посетителите на търговски център ще могат да се разхождат под приятната естествена светлина на дневното слънце.

Убедени сме също, че веднага ще ви направи впечатление и цялостната архитектура на мола. Вътрешният дизайн е впечатляващ с гъвкавите си форми и белият интериор. Етажите са проектирани около голямо свободно пространство, което ни помага да се ориентираме лесно и ни дава добра видимост от и към всяка точка на търговския център.

Разхождайки се из етажите на мола, майките с радост ще открият огромен детски кът с невероятни забавления за деца на всякаква възраст. Няма как да не поздравим собствениците за грижата им към дамите с деца. И така, съвсем скоро ще можем да пазаруваме спокойно, докато децата ни се забавляват под надзора на специално обучени аниматори.

Шопинг маниаците, сред които сме и ние, ще бъдат изкушени от множеството разнообразни, но селектирани марки: H&M, Esprit, Guess, Stefanel, Andrews, Fornarina, Sport Depot, Carrefour, Technopolis, Geox, Guess, Camper, Liu Jo, Hippoland. Само в Bulgaria Mall можем да се докоснем и до британския стил на веригата универсални магазини Debenhams.

Заведенията за хранене в търговския център ще са също толкова разнообразни. Ще можем да избираме между италинската кухня на Spaghetti Company, оригиналните американски рецепти на KFC и много други, сред които Subway, Dunkin' Donuts, Thang Long.

С две ръце препоръчваме да посетите Bulgaria Mall. От 1 декември, на ъгъла на бул. „България" и бул. "Т. Каблешков".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари