IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Питър Фачинели вече не крие любовта си

1 декември 2012 12 02

Актьорът има връзка с колежката си Джейми Александър

Питър и Джейми; Снимка:Getty Images

Питър и Джейми; Снимка:Getty Images

Питър Фачинели вече не крие връзката си с актрисата Джейми Александър. Двамата участваха заедно в сериала "Nurse Jackie" и в романтичната комедия "Loosies", на която Питър е и сценарист.

Красивият баща на клана Кълън от "Здрач"- д-р Каралайл Кълън, се раздели със съпругата си Джени Гарт в началото на годината, като името на трети човек не беше замесено.  Но сега в Холивуд си задават въпроса, дали Джейми не е причината за провала на брака на Фачинели и Грат, които имат три деца.

Според брюнетката с Питър са имали приятелски взаимоотношения до скоро и романтиката им е съвсем прясна. Тя каза на ревюто на Tommy Hilfiger миналата седмица в Ню Йорк следното: "Тези наши отношения са много нови за мен и малко ме е страх. Но това е нещо, от което не искам да се откажа, защото слушам сърцето си... Питър е добър човек и имам късмет с него."

Освен това актрисата сподели, че той е избрал тоалета ѝ за въпросната вечер и че сам подбира дрехите си. "Той има собствен стил и мисля, че каквото и да облече, изглежда красив", добави влюбената актриса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари