IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт едва забременя, а британците вече гадаят името на бебето

5 декември 2012 12 26

Кръстете го Шардоне, предлагат сънародниците на Уилям

Уилям и Кейт; Снимка: Reuters

Уилям и Кейт; Снимка: Reuters

Бременността на Кейт Мидълтън едва беше потвърдена, а световните медии вече са окупирали Лондон и най-вероятно ще останат там през следващите осем месеца най-малко.

Има много любопитни неща, за които може да се спекулира около появата на бъдещия крал или кралица на Великобритания. Може да се прогнозира неговия пол, тегло, цвят на косата, цвят на очите, но разбира се, едно от най-любопитните неща е неговото име.

Склонността на Кейт да следва модата и съвременните тенденции, кара хората да смятат, че може би с Уилям ще изберат не толкова традиционно кралско име.

Букмейкърите вече приемат залози като имената Джордж и Виктория са фаворити с коефициент 10/1, а Ан, Чарлз, Едуард и Елизабет са с около 12/1.

Амбициозните играчи могат да залагат за името Даяна с коефициент 20/1. По-интересни са имената с малко повече въображение. Какво ще кажете Кейт да назове сина си на покойния дизайнер Александър Маккуин?

Името в момента е с коефициент 33/1 и със сигурност звучи царствено. За момиче Уилям и Кейт могат да избират между Софи, Флоренция, които са с 66/1, а името Шардоне е с 1000/1. Уейн е с  500/1, както Гавин, Фромелия, Даун, Бритни и Епъл.

Говорителят на кралското семейство Сам Хаскел каза: "Като кралски наследник, бебето ще има четири имена. Предполагам, че Даяна ще е едно от тях, ако е момиче." Той предположи, че Елизабет и Мария също са възможни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари