IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей иска вече да я възприемат като сериозна актриса

31 декември 2012 07 23

Брюнетката се цели в нивото на Мерил Стрийп и Кейт Бланшет

Ан Хатауей; Снимка: Reuters

Ан Хатауей; Снимка: Reuters

Номинираата за "Златен глобус" Ан Хатауей смята, че най-накрая се е отърсила от имиджа на комедийна актриса и вече е готова за големи роли в киното.

Брюнетката, която изгря като актриса с романтичната комедия "Дневниците на прицесата" и набра популярност с други сантиментални или забавни филми като "Дяволът носи Прада" и "Булчински войни" получи номинация за престижата филмова награда за ролята си на Фантин в новата екранизация на "Клетниците".

Ан явно много държи да се отърси от репутацията от началото на кариерата си в Холивуд и мечтае да стигне класата и успехите на своите колежки от по-сериозния и драматичен жанр. По темата тя каза пред вестник LA Times следното: "Виждам ролите, които актриси като Мерил Стрийп, Кейт Бланшет и Кейт Уинслет могат да изиграят и искам и аз да бъда на това ниво."

Ан допълва скромно: "Не вярвам, че съм толкова талантлива като тях, но пък съм голям роботохолик и се ангажирам с работата си на 100%."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Севилския бръснар ( преди 11 години )