Вход / Регистрация

Бебето на Кейт и Уилям ще носи титлата „принцеса“

Елизабет II лично промени закона за титлите
Бебето на Кейт и Уилям ще носи титлата „принцеса“
Уилям и Кейт, Снимка: Reuters

Кейт Мидълтън и принц Уилям още не са изяснили пола на бебето си, но това като че ли няма особено значение. След няколко месеца те ще станат родители на дълго чакано бебе. А най-хубавото е, че дори и да е момиченце, то ще носи титлата „принцеса"

Кралица Елизабет II лично е променила закона от 1917 година, според който само мъжките наследници получават титлата „принц". Отсега нататък всички представителки на нежния пол във фамилията също ще имат аристократични титли.

Промяната в закона изглежда логична, след като миналата година и друг закон претърпя промяна. Тогава бе решено, че наследници на престола могат да бъдат и наследници от женски пол.

Векове назад натискът върху кралските особи да родят наследник от мъжки пол е бил особено голям. Но за Кейт и Уилям не трябва да има притеснения.Коментари (4)
Съни ( преди 1 година )

Така както разбирам думите на "Криси" изглежда завижда доста много на човек, когото никога няма да види в живота си, а освен това се смята че стои доста по-високо от Кейт Мидълтън, нейното образование, роднини, бременност... Освен това "Криси" е и силно в теорията на конспирацията и разсъждава крайно елементарно за толкова "умен" и "възвишен" човек, за какъвто претендира с високомерното съжаление на нероденото дете на Кейт... "Криси", като не се интересуваш от подробности около светските личности - просто не ги чети), освен това -имай в предвид че нещата доста са се променили в медиите от времето на Даяна и още повече от младите години на Елизабет II...

1 3
momo_momo ( преди 1 година )

струва ми се, че криси попрекалява с турските сериали... LOL

1 3
???? ( преди 1 година )

Абе ти нормална ли си?! какви хейтъри има, потресена съм.

7 2
Криси ( преди 1 година )

Докога сериозните медии ще се занимават с тези празноглави и малоумни безделници, които за нищо не стават? Много важно, че тъпата пикла е бременна2 Коя е Кейт? Една посредствена и простовата жена, която като студентка е била на дъното по успех, но много хитра и пресметлива и единствената й цел е била да "върже" Уилям. Жалко, че успя и жалко, че короната на Англия ще отиде в некачествени ръце у едни идиоти, които могат само да се ръкуват, да ръкомахат и да се хилят като коне. Поне Уилям да беше истински мъж като брат си и да му стискаше да отиде на война, но неговата мъжественост му стигна, само за да се ожени за една глупачка, която превърна своята бременност в международно събитие №1. Подобна наглост не си е позволявала нито лейди Даяна, нито дори Елизабет Втора, която роди две от четирите си деца като действащ монарх.Сега вече медиите ще започнат най-редовно да ни информират за Кейт кога й е прилошало, кога й се е погадило, кога е повърнала, кога е ходила до тоалетна и пр., сякаш това са събития с изключителна важност. Много за разлика от Кейт истински аристократки и принцеси са били бременни, пък никоя не е натрапвала бременността си по този нахален и просташки начин. Жалко за детето, което още преди да се роди, е медийна звезда от световна величина и чийто живот още от утробата на майка му е белязан със смъртта на напълно невинен трудов човек, защото няма нормален, който да вярва, че медицинската сестра се е самоубила. Самоубита е по заповед на двореца и нейната смърт ще тежи на съвестта на Кейт и Уилям, ако имат такава.

9 9
Коментирай
Потребител:
Текст:

Моля, въведете кода в полето * 


Джъстин Бийбър изневерил на Селена с Кайли Дженър? Джъстин Бийбър изневерил на Селена с Кайли Дженър?
Това е причина двете брюнетки да скъсат своето приятелство

Лора Караджова е сгодена Лора Караджова е сгодена
Папараците на Николета Лозанова заснеха огромен годежен пръстен на ръката ѝ

Александър Сано не знае, че жена му се снима гола Александър Сано не знае, че жена му се снима гола
Актьорът е в шок, че жена му краси корица на еротично списание

Ума Търман отново развали годежа си с Арпад Бюсон Ума Търман отново развали годежа си с Арпад Бюсон
Актрисата била забелязана сама на официално събитие и без годежния си пръстен

Виж още