IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебето на Кейт и Уилям ще носи титлата „принцеса“

11 януари 2013 10 57

Елизабет II лично промени закона за титлите

Уилям и Кейт, Снимка: Reuters

Уилям и Кейт, Снимка: Reuters

Кейт Мидълтън и принц Уилям още не са изяснили пола на бебето си, но това като че ли няма особено значение. След няколко месеца те ще станат родители на дълго чакано бебе. А най-хубавото е, че дори и да е момиченце, то ще носи титлата „принцеса"

Кралица Елизабет II лично е променила закона от 1917 година, според който само мъжките наследници получават титлата „принц". Отсега нататък всички представителки на нежния пол във фамилията също ще имат аристократични титли.

Промяната в закона изглежда логична, след като миналата година и друг закон претърпя промяна. Тогава бе решено, че наследници на престола могат да бъдат и наследници от женски пол.

Векове назад натискът върху кралските особи да родят наследник от мъжки пол е бил особено голям. Но за Кейт и Уилям не трябва да има притеснения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Съни ( преди 11 години )
Така както разбирам думите на "Криси" изглежда завижда доста много на човек, когото никога няма да види в живота си, а освен това се смята че стои доста по-високо от Кейт Мидълтън, нейното образование, роднини, бременност... Освен това "Криси" е и силно в теорията на конспирацията и разсъждава крайно елементарно за толкова "умен" и "възвишен" човек, за какъвто претендира с високомерното съжаление на нероденото дете на Кейт... "Криси", като не се интересуваш от подробности около светските личности - просто не ги чети), освен това -имай в предвид че нещата доста са се променили в медиите от времето на Даяна и още повече от младите години на Елизабет II...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
momo_momo ( преди 11 години )
струва ми се, че криси попрекалява с турските сериали... LOL
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
???? ( преди 11 години )
Абе ти нормална ли си?! какви хейтъри има, потресена съм.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Криси ( преди 11 години )
Докога сериозните медии ще се занимават с тези празноглави и *** безделници, които за нищо не стават? Много важно, че тъпата пикла е бременна2 Коя е Кейт? Една посредствена и простовата жена, която като студентка е била на дъното по успех, но много хитра и пресметлива и единствената й цел е била да "върже" Уилям. Жалко, че успя и жалко, че короната на Англия ще отиде в некачествени ръце у едни ***, които могат само да се ръкуват, да ръкомахат и да се хилят като коне. Поне Уилям да беше истински мъж като брат си и да му стискаше да отиде на война, но неговата мъжественост му стигна, само за да се ожени за една глупачка, която превърна своята бременност в международно събитие 1. Подобна наглост не си е позволявала нито лейди Даяна, нито дори Елизабет Втора, която роди две от четирите си деца като действащ монарх.Сега вече медиите ще започнат най-редовно да ни информират за Кейт кога й е прилошало, кога й се е погадило, кога е повърнала, кога е ходила до тоалетна и пр., сякаш това са събития с изключителна важност. Много за разлика от Кейт истински аристократки и принцеси са били бременни, пък никоя не е натрапвала бременността си по този нахален и просташки начин. Жалко за детето, което още преди да се роди, е медийна звезда от световна величина и чийто живот още от утробата на майка му е белязан със смъртта на напълно невинен трудов човек, защото няма нормален, който да вярва, че медицинската сестра се е самоубила. Самоубита е по заповед на двореца и нейната смърт ще тежи на съвестта на Кейт и Уилям, ако имат такава.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар