IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей развълнувана, че е безработна

29 януари 2013 07 08

Смята да се отдаде на семейството си и на мързел

Ан Хатауей, Снимка: Reuters

Ан Хатауей, Снимка: Reuters

Актрисата Ан Хатауей няма нищо против да остане малко време без работа. За разлика от милиони хора по света, чийто най-голям страх е, да не се окажат „на улицата" без доходи, дамата може да си го позволи, тъй като прибира по няколко милиона на филм.

След участието си в „Клетниците", който ще бъде сред фаворитите и за „Оскар" , след като пожъна успех на наградите „Златен глобус" и дори донесе статуетка на Ан за поддържаща роля, брюнетката смята да се отдаде на почивка.

Хатауей е щастлива, че може да обърне малко внимание на съпруга си Адам Шулман.

„Снимах филм, който може да ти спре дъха и сега съм безработна. Доста е забавно, че сега съм тук и съм на върха на славата си, а в действителност съм безработна. Такъв е животът на актьора", сподели Хтауей пред Access Hollywood.

„Смятам да прекарам доста вечери в дома си. Ще се размотавам и ще си играя с кучето", допълни още звездата, която миналата година влезе в отбора на съпругите и призна, че никога не е била по-щастлива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари