IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел лекува нерви с хипноза

5 февруари 2013 08 31

Дамата пред нервен срив заради изявата си на наградите "Оскар"

Адел, Снимка: Reuters

Адел, Снимка: Reuters

Певицата Адел усилено се подготвя за изявата си по време на наградите Оскар на 24 февруари. Звездата е номинирана за статуетка с хита си 'Skyfall', който ще изпълни на живо пред елитарната публика на събитието.

24-годишната майка била изключително изнервена от този факт и близките ѝ били притеснени да не се разболее. Адел, която има изключителен глас, искала да се справи перфектно и била под постоянно напрежение. За да не получи някой нервен срив, дамата се подлагала на хипноза, която да успокои страстите ѝ, пише в. Sun.

„Един приятел от Ел Ей ѝ препоръча да се подложи на терапия с хипноза", каза източник пред медията.

Адел имаше изява и на наградите „Грами" миналата година. Тогава близки до звездата издадоха, че отново е имала силна предсценична треска и е била изнервена до краен предел.

„Тя беше силно изнервена и миналата година преди наградите „Грами" и почти щеше да припадне. Не иска и тази година да се чувства така", допълни още източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари