IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм: Липсва ми Ел Ей

5 февруари 2013 09 55

Дизайнерката се вълнува за седмицата на модата в Ню Йорк, но признава, че ѝ е добре и в Лондон

Виктория Бекъм, Снимка: Twitter

Виктория Бекъм, Снимка: Twitter

Миналата седмица Дейвид Бекъм подписа договор с френския тим „Пари Сен Жермен" и се отправи към Париж. Малко преди това цялото му семейство се завърна в Лондон, след като ангажиментите му към футболния отбор „Ел Ей Галакси" приключиха.

Синовете на футболиста вече успешно се преместиха в нови училища, а Виктория се съсредоточи върху грижите по 19-месечната Харпър и кариерата си. Дамата излезе на корицата на новия брой на британския Elle, а специално за читателите на медията се съгласи да отговори на няколко въпроса онлайн.

От нейните отговори стана ясно, че много ѝ липсва Америка. „Липсва ми Ел Ей. Обожавам Америка и много се вълнувам от предстоящите ми изяви на седмицата на модата в Ню Йорк. Но също така се чувствам чудесно и в Лондон", написа на една читателка дизайнерката.

„Момчетата харесват своите училища и се вълнуваме от предстоящото ни пътуване в Париж през следващите месеци", допълни г-жа Бекъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

1Guardiola ( преди 11 години )
Идвай във Ребърково при Гацко какъв ти Ел Ей
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар