Актьорът Майкъл Дъглас, който е женен от 12 години за колежката си Катрин Зита Джоунс, не спира да хвали съпругата си публично. Двойката има син и дъщеря – Дилън (12) и Керис (9) и преживя много през годините покрай болестта на Дъглас (звездата се излекува от рак на гърлото) и биполярното разстройство на съпругата му. Въпреки личните драми обаче, те си остават едно то най-здравите семейства в Холивуд.

Съюзът им се крепи на дълбоко уважение и възхищение и на факта, че те се ценят много. Дъглас не пропуска да сподели, че жена му е „най-добрата" и че е „по-красива от всякога".

Майкъл се е посветил на семейството си и се опитва да възпита сина си по най-добрия начин без да се меси в личния му живот, особено когато става въпрос за момичета.

Още по темата

„Нямам много какво да кажа. Държа си устата затворена. Но до момента харесвам избора му на приятелки", каза носителят на „Оскар" , цитиран от Contactmusic.

Актьорът има още един син от предишен брак – 34-годишния Камерън, който излежава десетгодишна присъда, заради дилърство и употреба на дрога. Наскоро мъжът бе преместен в изолирана килия, след като се провали на тест за наркотици във федералния затвор в Лорето, Пенсилвания.