IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Дъглас: „Катрин е по-красива от всякога“

6 февруари 2013 07 24

Актьорът не спира да хвали по-младата си съпруга

Майкъл и Катрин, Снимка: Reuters

Майкъл и Катрин, Снимка: Reuters

Актьорът Майкъл Дъглас, който е женен от 12 години за колежката си Катрин Зита Джоунс, не спира да хвали съпругата си публично. Двойката има син и дъщеря – Дилън (12) и Керис (9) и преживя много през годините покрай болестта на Дъглас (звездата се излекува от рак на гърлото) и биполярното разстройство на съпругата му. Въпреки личните драми обаче, те си остават едно то най-здравите семейства в Холивуд.

Съюзът им се крепи на дълбоко уважение и възхищение и на факта, че те се ценят много. Дъглас не пропуска да сподели, че жена му е „най-добрата" и че е „по-красива от всякога".

Майкъл се е посветил на семейството си и се опитва да възпита сина си по най-добрия начин без да се меси в личния му живот, особено когато става въпрос за момичета.

„Нямам много какво да кажа. Държа си устата затворена. Но до момента харесвам избора му на приятелки", каза носителят на „Оскар" , цитиран от Contactmusic.

Актьорът има още един син от предишен брак – 34-годишния Камерън, който излежава десетгодишна присъда, заради дилърство и употреба на дрога. Наскоро мъжът бе преместен в изолирана килия, след като се провали на тест за наркотици във федералния затвор в Лорето, Пенсилвания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари