IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага отложи няколко концерта заради нараняване

13 февруари 2013 06 46

Певицата не може дори да ходи в момента

Лейди Гага, Снимка: Reuters

Лейди Гага, Снимка: Reuters

Певицата Лейди Гага се бори с хронична болка и това затруднява участията ѝ по време на настоящото ѝ турне. Дамата дори отмени няколко свои концерта, тъй като не може да  ходи.

Мис Екстарваганца нарани крака си известно време и от месец насам травмата ѝ се обажда остро и ѝ пречи да се развихри на сцената. В своята страница във Facebook изпълнителката на „ Bad Romance" написа:

„Нямам думи. Опитвам се да скрия нараняването си и хроничната болка от известно време, но тя се влошава през последния месец. Моля се да се излекувам по-бързо. Скрих го от екипа ми, защото не исках да разочаровам невероятните си фенове. За съжаление, след последното си шоу не мога дори да ходя".

Певицата вече е отложила концертите си в Чикаго, Детройт и Хамилтън (Онтарио). „Надявам се да ми простите. Аз съм съкрушена и много тъжна. Ще се излекувам възможно най-бързо. Мразя това положение. Мразя го толкова много. Обичам ви и много съжалявам", допълни още пред феновете си в нета Гага.

Половинката на звездата – актьорът Тейлър Кини, с когото излиза от 2011 г., се надява да ѝ повдигне настроението поне за Св. Валентин. Хубавецът от „Дневниците на вампира" е сготвил специално ястие за малкия ѝ четириног любимец Фози, за да не се чувства самотен на празника.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари