IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън показа растящото си коремче

19 февруари 2013 14 11

Бременността вече личи на херцогинята

Кейт Мидълтън; Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън; Снимка: Getty Images

Катрин Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж, вече гордо разхожда бременното си коремче. Днес (19 февруари), тя направи втората си официална публична изява, откакто обяви че очаква наследник през декември 2012 година.

Съпругата на принц Уилям посети центъра за жени-наркоманки в Лондон.

31-годишната брюнетка изглеждаше здрава и почерняла от последната си екзотична почивка. Тя носеше рокля на MaxMara, която подчертаваше новите ѝ извивки.

По време на визитата си в центъра, тя е задала много въпросите на жените и е показала искрено желание да им помогне да се справят със своята зависимост.

Мидълтън стана патрон в борбата с наркоманията през януари 2012. Тя иска да привлече вниманието към тази кауза и да помогне за намаляването на стигмата от пристрастяване чрез повишаване на разбирането, какво представлява тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Krisi ( преди 11 години )
Какво ни интересува нас коремчето на тази гъска? С какво тя е повече от всяка друга бременна? Докога сериозните медии ще се занимават с тези празноглави и *** безделници, които за нищо не стават? Много важно, че тъпата пикла е бременна2 Коя е Кейт? Една посредствена и простовата жена, която като студентка е била на дъното по успех, но много хитра и пресметлива и единствената й цел е била да "върже" Уилям. Жалко, че успя и жалко, че короната на Англия ще отиде в некачествени ръце у едни ***, които могат само да се ръкуват, да ръкомахат и да се хилят като коне. Поне Уилям да беше истински мъж като брат си и да му стискаше да отиде на война, но неговата мъжественост му стигна, само за да се ожени за една глупачка, която превърна своята бременност в международно събитие 1. Подобна наглост не си е позволявала нито лейди Даяна, нито дори Елизабет Втора, която роди две от четирите си деца като действащ монарх.Сега вече медиите ще започнат най-редовно да ни информират за Кейт кога й е прилошало, кога й се е погадило, кога е повърнала, кога е ходила до тоалетна и пр., сякаш това са събития с изключителна важност. Много за разлика от Кейт истински аристократки и принцеси са били бременни, пък никоя не е натрапвала бременността си по този нахален и просташки начин. Жалко за детето, което още преди да се роди, е медийна звезда от световна величина и чийто живот още от утробата на майка му е белязан със смъртта на напълно невинен трудов човек, защото няма нормален, който да вярва, че медицинската сестра се е самоубила. Самоубита е по заповед на двореца и нейната смърт ще тежи на съвестта на Кейт и Уилям, ако имат такава.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар