IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър забрани на приятелите си да обиждат Селена

26 март 2013 08 46

Канадецът не искал да влошава отношенията им

Бийбър и Селена, Снимка: Reuters

Бийбър и Селена, Снимка: Reuters

Откакто Джъстин Бийбър и Селена Гомес скъсаха около новогодишните празници, дамата не пропуска „захапе" публично бившия си. Тя му се присмива в интервюта и повтаря постоянно как се срамува от това, което е станал и не би излизала с него никога повече.

Бийбър обаче се оказа истински кавалер. Макар че той преживява провала на връзката си един тийнейджърски начин – с бурни купони – все пак доказа, че е джентълмен и не си позволи нито веднъж да каже нещо срещи Гомес. Освен това канадецът е забранил на приятелите си да злословят срещу нея.

„Той говори с приятелите си и им каза да не отвръщат на удара (на нападките на Селена срещу него). Поиска да я оставят на мира. Той просто не иска да налива масло в огъня и да превръща отношенията им в някакъв грозен цирк. Точните му думи бяха: „Не искам никой до говори негативни неща за нея", сподели източник пред RadarOnline.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари