Стана традиция Ангел и Моисей да задават въпроса на лятото. След като през изминалата година техните фенове се посрещаха с въпроса „Кой ден станахме?", сега имат повод да сменят паролата и да започнат да се питат един друг – „Знаеш ли кой видях, брат?".

Ангел и Моисей, които още във формата X Factor се заявиха като едни от най-смелите експериментатори в новата българска музика, този път наистина изненадаха всички с новата си песен, в която участие взимат още четирима членове на приятелския им кръг – Криско, Pavell & Venci Venc и талантливата нова звезда в музикалната продукция – Dexter, който съвсем наскоро пусна и дебютния си сингъл Teenager Love.

Парчето е заразен клубен трак с мощен бийт,комбинация от шест различни куплета, в които всеки един от артистите разказва своята версия за това кого е видял или не е успял да види.

Музиката, текстът и аранжиментът на парчето са дело на шестимата. Бийтът е създаден от Павел Николов, а за аранжимента и модерното звучене на трака отговорен е Васил Иванов – Dexter.

Режисура и монтаж – Bash Motion, оператори – Павлин Иванов–Bash и Стефан Геков UFO. Интересните сценографски решения и стайлинг са дело на талантливите дизайнерки Ади и Жужа от Дизайнерско Студио 2-те. Красотата в клипа се дължи на елегантното присъствие на моделите от Visage Model Group.