IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първа целувка на Део и Елена в Dancing Stars

14 май 2013 14 15

Следващият понеделник всички участници ще се включат в 4-минутен маратон от ча-ча и джайв 

Део и Елена, Снимка: Dancing Stars

Део и Елена, Снимка: Dancing Stars

Део и Елена спечелиха двойна победа снощи в Dancing Stars – индивидуална за салса, подкрепена с тяхната първа целувка в шоуто, и отборна, с уникално брейк-изпълнение на Део. Танцовият дуел между двата звездни отбора с капитани Стелла и Део бе борба за 10 точки, които победителите имат възможност да добавят към личния си резултат.

Отборът на Део нокаутира този на Стелла и взриви сцената с хита Gangnam Style. Отборът на Стелла направи много сложна хореография по песента Call Me May be, но въпреки ентусиазма и каскадьорските поддръжки, Румен, Ралица, Елен, Калоян, Наско, Ангел и Дорина, не успяха да спечелят журито и публиката на своя страна.

Стелла и Наско представиха салса, която журито определи повече като акробатика, отколкото като танц, но въпреки това им даде висока оценка, заради перфектната техника на изпълнението. Изказването на Стелла: ''Танцът на Райна мога да го изиграя със затворени очи", предизвика светкавичен онлайн коментар от страна на Райна: ''Да го изиграе почти всеки може, да го почувства и изтанцува с чувство – малцина''.

Екипът на Стелла,  Снимка: Dancing Stars

Прехвърчане на искри предизвика и изпълнението на Глория и Светльо, което мъжете в залата аплодираха на крака. Публиката реагира с освирквания на критичното отношение от страна на Илиана Раева, която наказа двойката с оценка 6. Елен Колева и Калоян също предизвикаха дебат в журито. Алфредо подкрепи двойката за перфектния "ханш", а Илиана заключи, че може и още.

Елиминираният в петък Люси Иларионов се върна на сцената с главна роля в отбора, подкрепен от най-малката звезда на брейк-денс формацията Macosa Nostra - Красимир.

Петко и Яна бяха определени като най-страстната двойка, но понесоха сериозни критики за танца си и са с предпоследен резултат. Победителите от миналата седмица Ангел и Дорина отново се представиха блестящо, спечелиха журито и дори изтръгнаха щастливо възклицание от Алфердо Торес, че: " Това е салса".

Ралица тренира Румен с люти чушки за пиперливата салса, но това въобще не му помогна и те се класираха последни с резултат от 21 точки.

Танцовите предизвикателства в Dancing Stars продължават с ново изпитание. Следващият понеделник всички участници ще се включат в 4-минутен маратон от ча-ча и джайв, при който ще отпаднат най-слабо представилите се според журито.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

hohohoh ( преди 10 години )
зрител ( преди 10 години )
Илиана Раева е изключително субективна понякога, винаги и най-обективна е Галена, Алфредо също, всъщност професионалистите, а актьорът става смешен с някои оценки и почти всички коментари, много личи, че нищо не разбира от танци, например при Ангел, когато не разбра, че не е направил грешки и дълго му обясняваше как да прикрива грешките, а колегите трябваше да му обяснят, че всъщност грешки няма.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар