IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера успя да отслабне

17 май 2013 07 27

Певицата пусна своя снимка в Twitter, на която показва стройна фигура

Кристина Агилера; Снимка: Twitter

Кристина Агилера; Снимка: Twitter

Кристина Агилера пусна своя снимка в Twitter, която е част от снимките на новия ѝ клип, на която показва на феновете си, че е успяла да се втали през последните месеци.

На кадъра съдийката от риалити шоуто The Voice позира по черно бюстие и тясна кожена пола в същия цвят. Тя е снимана на перваза на балкон с изглед към океана. Изображението отразява и страстната романтика на нейния дует с мексиканския певец Алехандро Фернандес - "Hoy Tengo Ganas De Ti".

Песента е кавър на баладата от 1975 на Мигел Галардо, а заглавието ѝ означава "Днес те искам само за мен" (Today I want you for me).

Това не е първият път, когато Кристина показва, че е успяла да отслабне. През март тя се появи с малка черна рокля на премиерата на новия сезон на "The Voice" и още тогава критиците забелязаха, че тялото ѝ е по-фино от преди.

Източник, близък до певицата потвърди, че тя спортува усилено и редовно от вкъщи, под надзора на различни треньори, включително фитнес гуруто Tee Зорге.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

danail.yordanov.16 ( преди 10 години )
А не значи ли: "Днес искам само теб", както в онзи испанския филм " Три метра над небето "?...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
Радвам се за нея.Гласът й е страхотен сега и визията й.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vipera ( преди 10 години )
M ( преди 10 години )
Всъщност,заглавието означава "Днес ми се искаш"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар