IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Михайлов и Алисия скъсаха

27 май 2013 10 40

Двамата съобщиха новината в социалната мрежа

Ники и Алисия, Снимка: Булфото

Ники и Алисия, Снимка: Булфото

Една от най-атрактивните и одумвани двойки в родния елит – вратарят на националния отбор Николай Михайлов и фолкдивата Алисия, се разпадна официално.

Новината бе потвърдена и от двамата в социалната мрежа Facebook, след като преди дни жълти издания заподозряха края на любовта им.

"През последните повече от две години нашите отношения бяха подлагани на безброй спекулации. За да избегнем това поне сега, искаме заедно да ви съобщим едно наше общо решение – да се разделим.

И двамата пазим прекрасни спомени от връзката ни и поради тази причина това е нашият пръв и последен коментар по темата. Всяка друга дума, сложена в устите ни, ще бъде плод на нечия фантазия", се чете в съобщението в интернет.

Както е известно, Михайлов и Алисия се събраха след края на предишните си връзки – съответно с Николета Лозанова и Валери Божинов. Последните двама пък в момента са двойка и дори имат дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Жоро ( преди 10 години )
Пена и Вуте скъсаха също.....Престанете да занимавате хората с глупости и псевдо звезди!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар