IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Пери призна за проблемите си с дрогата

1 юни 2013 11 06

Звездата от "Приятели" е и бивш алкохолик

Матю Пери; Снимка: Reuters

Матю Пери; Снимка: Reuters

Не е тайна, че Матю Пери се бореше с алкохолизма си в миналото, но бившата звезда от сериала "Приятели" най-накрая си призна, че е имал проблеми и с дрогата.

В ново интервю за ABC News, актьорът коментира проблемите си с наркотиците и алкохола, чийто пик е бил точно по време на снимките на култовото комедийно шоу.

"Най-вече пиех и взимах опиати", каза Пери в интервюто. Въпреки ежедневната си работа с Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Лиса Кудроу, Матю не е успял да пребори зависимостта си, докато се е снимал в ситкома.

"Мисля, че бях доста добър в това да се прикривам, но в крайна сметка колегите ми са били наясно. Бях един болен човек", споделя 43-годишният Пери, който тази есен се завръща на телевизионния екран с шоуто си "Mr. Sunshine".

В борбата на Пери срещу зависимостите му помага и самата жълта преса, която непрекъснато обсъжда състоянието му. "Всъщност журналистите ми помогнаха, защото просто не можех да вляза в един бар, без всички клиенти да се изнесат от него."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Джанис ( преди 10 години )
О!!! Боже мой!!! Ха Ха Ха хааа ааа ааа!!!как да понесеш това без алкохол и дрoга?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар