IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изгониха Бийбър от нощен клуб

10 юни 2013 05 55

Той се промъква през задната врата

Джъстин Бийбър, Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър, Снимка: Reuters

Законът си е закон в Америка и дори да се казваш Джъстин Бийбър, нямаш право да го нарушаваш. Това разбра от опит канадецът, след като този уикенд бе помолен да напусне нощен клуб в Холивуд. 19-годишният тийнейджър няма право да консумира алкохол и да купонясва след полунощ в заведение, докато не навърши 21 според закона на Съединените щати и по тази причина е бил ескортиран навън в 7 сутринта от заведението Lure.

„Някой от екипа на Джъстин е отишъл по-рано в клуба и е казал на управителите, че и той ще се появи. От ръководството са му обяснили, че няма да го пуснат, защото няма навършените 21 години. Бийбър в крайна сметка отиде и се опита да се промъкне незабелязано в заведението през задната врата. Охраната обаче го забеляза и го ескортира до изхода. Той изглеждаше доста засрамен" , разкри източник пред E! News.

На партито в клуба е имало и други звезди като Кристина Милан и бившият на Ким Кардашян Реджи Буш.

В деня след „инцидента" Бийбър качи снимка в Instagram, на която позира със сутиен на един от концертите си. Отдолу той написа: „Предполагам – всеки пораства".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари