IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Булимията убила Ейми Уайнхаус

24 юни 2013 05 34

Твърдят братята ѝ

Ейми Уайнхаус, Снимка: Getty Images/ Guliver

Ейми Уайнхаус, Снимка: Getty Images/ Guliver

През 2011 г. от този свят си отиде поредната талантлива музикална звезда. За смъртта на Ейми Уайнхаус излизаше различна информация, но се счита, че тя е причинена от алкохолно натравяне.

Братът на мъртвата певица Алекс, твърди, че булимията ѝ също е причина за нейната кончина. „Тя страдаше от страшна булимия. Не бих казал, че е голяма тайна, само като я погледнеше човек и може да го забележи с просто око. Мисля, че това я направи много слаба и податлива на различни неща. С нейния начин на живот рано или късно щеше да си отиде, но това, което я уби, беше булимията", каза той пред сп. The Observer.

Братята на Ейми разкриха, че тя се е разболяла от хранителното разстройство на 17-годишна възраст и е започнала да се движи с момичета, които са имали вредно влияние върху нея.

„Те всички повръщаха. Тъпчеха се и си правеха пикантни сосове, а после отиваха в тоалетната и повръщаха всичко. Момичетата спряха да го правят, но не и Ейми. Ние знаехме, че тя го прави, но беше невъзможно да говорим с нея. Сякаш беше някаква тъмна тайна", добавиха най-близките мъже на звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари