IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ръсел Кроу се събра със съпругата си

2 юли 2013 05 46

Актьорът замина на почивка с нея и двамата им сина

Ръсел Кроу, Снимка: Reuters

Ръсел Кроу, Снимка: Reuters

Миналият октомври бе тежък за актьора Ръсел Кроу. Звездата от „Гладиатор" се раздели със съпругата си Даниел Спенсър. Малко след като двамата вече не деляха общ дом, актьорът се разкая за постъпката си и разкри в публичното пространство, че ще направи всичко възможно да си я върне и събирането им като едно семейство отново е сред топ приоритетите му.

Изглежда Ръсел е успял да се докосне до сърцето на Даниел и двамата са прекарали един уикенд заедно в Бевърли Хилс, в компанията на синовете им Чарлс и Тенисън.

Кроу и Спенсър живеят в Австралия и са забелязани на летището в Сидни миналия петък (28.06). Двойката се е отправила към луксозен хотел в Бевърли Хилс, Калифорния.

„Те изглеждаха щастливи заедно и си говориха. Но си личи, че нещата помежду им не са идеални. Не искаха да привличат излишно внимание, защото около тях имаше много хора, но определено бяха заедно", каза очевидец пред Sydney Daily Telegraph.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари