IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дензъл Уошингтън е хванат в изневяра

10 юли 2013 11 50

Актьорът имаше един от най-здравите бракове в Холивуд

Дензъл и съпругата му; Снимка: Reuters

Дензъл и съпругата му; Снимка: Reuters

Дензъл Уошингтън е женен от 30 години за съпругата си Паулета и двамата не веднъж са демонстрирали идилични отношения. Всичко това може скоро да рухне, тъй като в интернет са се появили снимки, на които холивудският актьор целува по устните друга, по-млада жена. На кадрите Уошингтън видимо държи дамата за ръка и я обгражда с интимности.

58-годишният Дензъл и 62-годишната му жена наскоро дадоха интервю за списание „Ebony", в което обясниха тайната на продължителния си брак.

„Аз живея с този човек. Преживявам с него най-тъжните и най-трудните моменти", заяви Паулета пред изданието. „Той знае, че в мое лице намира стабилност и това му дава сила. Смятам, че му давам чудесна писта, от която може да полети", допълни тя.

През 2003 г. имаше слухове, че Дензъл има афера със своята колежка Сана Латан, но самата тя отрече твърденията.

Според приятел на Дензъл, това не е първата забежка на актьора, но жена му винаги му прощава. „Паулета винаги отрича, че той прави нещо лошо извън семейството."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари