IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според слуховете сестрата на Бионсе има проблеми с наркотиците

26 юли 2013 09 41

Преди два дни Соланж Ноулс отмени своето европейско турне, за да се погрижи за своето „физическо и психично здраве"

Бионсе и Соланж; Снимка: Getty Images

Бионсе и Соланж; Снимка: Getty Images

Феновете на Соланж Ноулс, по-известна като сестрата на Бионсе, бяха шокирани, когато тя анулира лятното си европейско турне в началото на седмицата.

В нейното официално изявление, публикувано на уебсайта ѝ, се казва: „Напълно съсипана съм. Наистина трябваше да взема най-доброто решение за моето психично и физическо здраве и да осигуря известна стабилност за семейството си."

Соланж твърди, че все още не се е отърсила от стреса покрай преместването си от Лос Анджелис в Бруклин, Ню Йорк и затова се е наложило да отмени концертите си в девет европейски града. Според сайта RadarOnline, обаче причината се крие в нейната страст към марихуаната.

На фестивала „Pitchfork Music" в събота (20 юли) множество очевидци разказват, че Соланж е извикала от сцената към публиката: „Надушвам малко трева. Ако имате такава, сега е идеалното време да запалите!"

Сестрата на Бионсе не крие, че употребява леки наркотици. През 2010 г., тя сподели, че пуши по една или две цигари по време на записи. През 2011 г., тя написа в Twitter, че отчаяно си търси дилър на марихуана с думите: „В Ню Йорк тревата е табу. Не разбирам защо не мога да намеря някого, от когото да си купя?"

Няма сигурни индикации, че мистериозното анулиране на турнето на Соланж е свързано с проблемите ѝ с наркотиците, но няма и друга очевидна причина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 10 години )
Така е колега, конопа е освобождаваща билка, а не пристрастяваща. Все едно водата да е пристрастяваща :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
S ( преди 10 години )
Не може да се пристрастиш към марихуана :D:D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар