IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Кътчър създава най-удобните фланелки в света

13 август 2013 06 33

Актьорът смята, че продуктите му са близо до съвършенството

Аштън Кътчър, Снимка: Reuters

Аштън Кътчър, Снимка: Reuters

Аштън Кътчър определено иска да се развива в различни посоки. Освен от актьорските си хонорари, той си докарва приходи и от инвестициите си в Skype, Foursquare и социалната мрежа за размяна на снимки Path. Той вложи средства и в Airbnb - сайт, който свързва временни наематели със собственици на жилища. Подобно на доста свои колеги, хубавецът успя да се намърда и в модния свят, след като създаде бранда Pickwick & Weller. Точно в него е насочил усилията си актьорът в момента, като се стреми да създава най-удобните фланелки в света.

35-годишната половинка на Мила Кунис разкри, че вярва в продукта си и наистина го смята за изключително комфортен.

„Наскоро си говорих с приятели за това, какво носим ежедневно. Решихме, че трябва да пуснем с нашата марка точно такива дрехи, които почти не сваляме. Аз обличам тениски постоянно, затова и създадох Pickwick & Weller, за да пусна на пазара най-удобните тениски на света. Дори и да не са най-удобните, те адски се доближават до тази цел", каза пред сп. HELLO! Актьорът.

Според него удобството е над всякакво робуване на марки и е най-важното при избора на дрехи. „В личният ми стил влизат най-вече дрехи, които са ми удобни, Ако се чувствам добре в тях, ще си ги купя", призна още Кътчър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари