IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън е „прекалено чувствителен“

29 август 2013 07 44

И иска всички да го харесват

Робърт Патинсън, Снимка: Reuters

Робърт Патинсън, Снимка: Reuters

Актьорът Робърт Патинсън е световна звезда с много фенове, но това не го прави прекалено самоуверен. Всъщност той се чувства несигурен за мнението на околните, а много иска те да го харесват.

В новия брой на сп. InStyle актьорът призна следното: „Може да го видите постоянно при другите хора – много е лесно да се отклониш от пътя и да се превърнеш в голям з*дник. Спомням си, че работих веднъж с подобен човек. Той си говореше с някого и държеше бутилка вода. След като я изпи просто я държеше с два пръста и чакаше някой да дойде да я вземе от ръката му. Бях шокиран....

Може би съм прекалено чувствителен. Не искам хората да не ме харесват. В действителност ми е трудно да карам другите да правят нещо за мен. Ако започнеш да командваш хората, те ще го правят по принуда и после ще говорят гадости зад гърба ти".

Патинсън издаде още, че не е бил никак популярен в училище и е предпочитал да се движи в малка групичка, която все още е част от живота му.

„Никога не съм излизал с „готините" в училище. Имах малка група приятели, която и до днес е около мен. Но не бяхме канени на големите партита, а и да се случеше, просто си стояхме в ъгъла", сподели звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари