IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм се отказа от Майли след наградите на MTV

29 август 2013 11 40

Австралийският актьори признал пред приятел, че няма ѝ бъде бавачка

Пози като тази по време на наградите на MTV, накараха Лиъм да се засрами от поведението на Майли Сайръс. Снимка: Getty Images

Пози като тази по време на наградите на MTV, накараха Лиъм да се засрами от поведението на Майли Сайръс. Снимка: Getty Images

Наскоро певицата и актриса Майли Сайръс сподели в интервю, че музиката ѝ е приоритет и е над всичко в живота ѝ. Тя добави, че е правила доста жертви в личен план. Изглежда, че дамата ще отстоява думите си, защото е на път да провали годежа си с Лиъм Хемусърт. След изпълнението ѝ на тазгодишните награди на MTV австралиецът се чувства засрамен и е на косъм да я зареже.

Миналата неделя (25.08) Майли излезе на сцената, за да изпее парчето си „We can't stop", a след това се отърка в слабините на колегата си Робин Тике и облиза врата му по време на ремикса на хита му „Blurred Lines", с което втрещи доста гости, фенове и дори половинката си.

„Лиъм го е грижа за Майли, но нейното ново поведение и визия в стил „гето" не са точно това, за което се е надявал. Изпълнението ѝ на наградите на MTV наистина го съсипа и той се чувства изключително засрамен. Лиъм не вижда нищо секси в това, което тя направи", сподели приятел на актьора пред RadarOnline.

Двойката вече има известно проблеми във връзката си и дори се събра през пролетта след кратка раздяла.

„Майли не отблъсква само Лиъм. Семейството и приятелите му постоянно го натискат да се раздели с нея, защото тя разваля репутацията му и може да повлияе негативно на кариерата му. Той е сериозен мъж с кариера, която се развива нагоре, докато Майли се е превърнала в някакъв клоун", добави източникът.

Близки до австралиеца са на мнение, че романсът им много скоро ще приключи. „Като че ли всичко приключи. Той е наясно, че няма как да бъде с жената, в която се превърна Майли. И не иска да ѝ бъде бавачка повече. Той трябва да продължи напред", каза един от тях пред медията.

А ето го и цялото видео от изпълнението на Майли и Робин:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

daniella.vallentinov ( преди 10 години )
боже, това момиче съвсем не знае какво се случва... и доста е "забавно" когато белите решат да се правят на черни... адски глупаво изглежда.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )