IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Президентът на Казахстан плати на Кание Уест хонорар от 3 млн. долара

2 септември 2013 06 13

Звездата пее на сватбата на внука му

Кание Уест, Снимка: Reuters

Кание Уест, Снимка: Reuters

Певецът Кание Уест успя да заработи бързи 3 млн. долара миналата седмица в Казахстан. Любимият на Ким Кардашян бе поканен от президента на страната Нурсултан Назарбаев , който искал звездата да забавлява гостите на сватбата на внука му на 30 август, пише TMZ.

Напоследък Уест е доста внимателен за участията, които поема, защото се е превърнал в маниак на тема сигурност, откакто стана баща. Според слуховете Уест дори е инвестирал 1 милион британски лири за специални коли, които да предпазят семейството му от отвличане.

„Кание е наясно, че новото му семейство привлича вниманието постоянно и то не само на феновете, а и на психопати. Той не иска да остава нищо на случайността и се е вманиачил да осигури максимална защита на имотите си, където Ким и малката ще стоят, докато той е на турне, което стартира през октомври", каза близък до звездата.

Въпреки старанието си да е перфектен баща и любим, Кание малко се престарава с желанието си за контрол и вече има проблеми с половинката си. Ким се ядосвала, че той взима всички решения и помежду им назрява конфликт за влияние.

„Тя не можа да направи нищо. Не сподели за бременността си сама, не можа дори да покаже първа снимките на дъщеря си. Кание прави всичко и това ще ескалира в борба за надмощие във връзката им", каза източник, цитиран от Female First.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари