IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк е Жена на годината

16 септември 2013 09 06

Дамата бе отличена от сп. Билборд и ще получи наградата си на 10 декември

Пинк, Снимка: Reuters

Пинк, Снимка: Reuters

Певицата Пинк бе обявена за „Жена на годината" от сп. Билборд. Дамата ще получи отличието си на тържествена церемония, която ще се проведе на 10 декември в Ню Йорк.

Дамата не е от жените, които пълнят жълтите хроники като Майли Сайръс, Тейлър Суифт или Риана, но пък музиката ѝ беше високо оценена през последната година. Албумът ѝ „The Truth About Love" е продаден в над 1.7 милиона копия до момента, а три от парчетата в него влязоха в челната десетка. Сред тях е и сингълът „Just Give Me a Reason", който оглави класацията на изданието, пише ABC.

Пинк е една от многото изпълнителки, които си заслужиха уважението на хомосексуалистите по света, след като многократно публично е изказвала подкрепата си в борбата им да сключват брак и да защитават правата си. В началото на кариерата си тя често бе определяна за лесбийка, макар че звездата е омъжена за Кери Харт, от когото има момиченце – Уилоу.

Предишни носителки на наградата „Жена на годината" са Бионсе, Кейти Пери и Тейлър Суифт.

В момента Пинк е на международното си турне „The Truth About Love Tour."

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари