Вход / Регистрация

Номинираните Павел, Мира, Иво и Йоана влизат в ново амплоа

Един от  Съквартирантите разкрива дълбоко  пазена тайна пред Иво 
Номинираните Павел, Мира, Иво и Йоана влизат в ново амплоа
Мира и Иво, Снимка: Нова ТВ

Тази вечер във VIP Brother ще настъпи поредната битка, в която номинираните съквартиранти ще трябва да спасят своето място в Къщата. В лайф изданието зрителите ще имат възможност да видят участниците, изправени пред нова задача с изключително нестандартен дух.

Номинираните за изгонване тази седмица са политикът Павел Чернев, социоложката Мира Радева, нейният съпруг Иво и певицата Йоана. Мисията ще включва индивидуални задачи, с които участниците ще трябва да впечатлят BIG Brother и феновете. На Павел ще се наложи да влезе в една роля, с която трудно може да бъде асоцииран, а именно на добрата фея. Противоречивият в действията си депутат ще трябва да изпълнява желания на останалите съквартиранти. Иво ще трябва да изтръгне дълбоки признания от съобщения му участник, а предизвикателството на Мира ще бъде свързано с професионалната ѝ сфера. Поп изпълнителката Йоана ще трябва да се обърне към своите близки и роднини.

Защитници на звездите от VIP Brother 2013 ще бъдат режисьорът Андрей Слабаков, който ще подкрепи Павел, музикалният педагог Вили Оникян, която ще вземе страната на Мира, Ясен Козев, бивш съпруг на Йоана и Йордан Златарев – близък приятел на Иво. В студиото те ще разкажат защо именно човекът, който поддържат трябва да остане и какво още зрителите не знаят за него.

Какви желания ще сбъдва Павел, кой от Съквартирантите ще сподели пред Иво своята умело крита тайна? Какво ще е приложението на професията на Мира в Къщата и за какво ще потърси Йоана своите близки – развръзката предстои!Коментари (0)
Коментирай
Потребител:
Текст:

Моля, въведете кода в полето * 


Най-новата модна колаборация Най-новата модна колаборация
Александър Уонг е най-младият дизайнер с колекция за H&M

Джъстин Бийбър е готов да се промени Джъстин Бийбър е готов да се промени
Канадският поп певец е решил да стои далеч от неприятности

Чарли Шийн отпразнува годежа си с парти за 100 000 долара Чарли Шийн отпразнува годежа си с парти за 100 000 долара
Той и годеницата му планират да сключат брак през следващите няколко месеца

Джени Маккарти се сгоди за брата на Марк Уолбърг Джени Маккарти се сгоди за брата на Марк Уолбърг
Блондинката и Дони Уолбърг са заедно от една година

Виж още