IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Внучката на Елвис хвърля от скала Джъстин Тимбърлейк (ВИДЕО)

29 октомври 2013 14 40

Преди това Райли Киоу удря Джъстин с тиган

Снимка: VEVO

Снимка: VEVO

Джъстин Тимбърлейк пада от ръба на скала в новия си клип към песента TKO. Другата звезда в 7-минутното видео е внучката на Елвис Пресли – Райли Киоу, която играе любовния интерес на певеца, както и негова убийца.

Райли завързва Джъстин за джипа си с въже, тегли го дълго време през пустинята, а накрая скача от колата в последния момент, а тя пада с Джъстин в дълбока пропаст. Сценарият на оригиналното видео е написан от Тимбърлейк и Райън Райхенфелд.

Райли, за която съвсем наскоро се носеха слухове, че има афера с Робърт Патинсън, изглежда доста мрачна, но е доста секси на кадрите.

Песента има доста злокобна развръзка, но и доста еротични моменти като целувката в кухнята. TKO е вторият сингъл от албума на бившия вокал на N Sync – "The 20/ 20 Experience". След пускането си през септември, албумът беше номер две в Обединеното кралство и номер едно в САЩ Billboard 200.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари