IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс платил 1.5 млн. лири, за да напусне Take That

12 ноември 2013 07 25

А всъщност от престоя си в групата изкарал не повече от милион

Роби Уилямс, Снимка: Reuters

Роби Уилямс, Снимка: Reuters

През 1995 г. любимецът на момичетата от момчешката банда Take That Роби Уилямс реши да се махне от групата. Изглежда това не е било толкова лесно решение, защото певецът е трябвало да плати повече, отколкото е изкарал като член на момчешката формация. Неустойките по договора са коствали на Уилямс 1.5 млн. британски лири.

„Не мога да разкажа подробности, защото някои хора обичат да ме съдят и да печелят, но трябваше да се освободя от този договор и компанията“, сподели Роби пред радиото на BBC 4's Mastertapes.

„Мисля, че успях да изкарам около милион в Take That, а дадох милион и нещо, за да се измъкна от групата. Така че, излизайки от нея на 20 години вече имах задължения от 500 000 британски лири“, добави той.

„Казах на момчетата :„Това е последното ми турне“. Излязохме и си изкарахме една много хубава вечер. Прибрах се в хотела и се напих отново. После на репетициите не бях в много добро състояние“, разказа още Уилямс.

През 2010 г. Take That, чиито членове са Роби Уилямс, Джейсън Ориндж, Гари Барлоу, Хауърд Доналд и Марк Оуен се събират, за да издадат 6-ия си студиен албум „ Progress“. Но след това всеки поема отново по пътя си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари