IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лав Хюит роди момиченце

27 ноември 2013 07 52

Преди това актрисата е сключила таен брак с бащата на бебето

Снимка: A Pea In the Pod

Снимка: A Pea In the Pod

Дженифър Лав Хюит стана майка за първи път и то на момиченце! Бащата на бебето е нейният колега от сериала „Клиентски списък“ („The Client List“) Брайън Халисей. Дъщерята на Дженифър ще носи името Аутъм Джеймс (в превод есенната Джеймс б. а.).

Малката се е родила на 26 ноември като преди това родителите ѝ са сключили брак на тайна частна церемония, потвърждава говорителят на звездата пред списание Us Weekly.

„Дженифър Лав Хюит и нейния съпруг Брайън Халисей са развълнувани да обявят раждането на дъщеря си“, се казва в официалното изявление на двойката.

34-годишната актриса и 35-годишният ѝ любим се сгодиха през юни и тогава обявиха, че очакват дете. „Ние сме много развълнувани и щастливи, че ще създадем семейство “, каза двойката тогава. През юли Хюит сподели, че с годеника ѝ са решили да оставят пола на детето като изненада при раждането.

Хюит и Халисей започнаха любовната си история през 2012 г., със стартирането на шоуто „Клиентски списък“, което наскоро спря да се снима. Преди това те са били колеги в краткото шоу на NBC „Love Bites“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари