IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън прекара Деня на благодарността с Ед Шийрън

1 декември 2013 12 01

Странното е, че от годеника ѝ Джъстин Теру няма и следа

Дженифър и Ед; Снимка: Instagram

Дженифър и Ед; Снимка: Instagram

Дженифър Анистън прекара Деня на благодарността с британския певец Ед Шийрън. Едва ли някой е очаквал, че двамата са добри приятели, но по снимката им в социалната мрежа личи, че това е точно така. Ед и Джен са прекарали празника с група приятели, твърди източник пред списание Us Weekly.

Всъщност, снимката е публикувана в Instagram от мениджърката на Анистън – Алийн Кешишян, а под кадъра пише „Честит Ден на благодарността!“.

На изображението актрисата изглежда усмихната и щастлива, но от годеника ѝ Джъстин Теру няма и следа. Това още повече засилва слуховете, че двамата са по-скоро пред раздяла, отколкото пред брак.

По-рано този месец Шийрън публикува друга своя снимка в Instagram, на която пък позираше с друга ексзвезда от сериала „Приятели“, а именно Кортни Кокс. Той дори помоли своите фенове да гласуват за нея на наградите People's Choice Awards в категорията „Любима телевизионна актриса“.


Освен това Ед е пословичен със своето приятелство с Тейлър Суифт, с която дори записа дует. Въпреки това той винаги е отричал слуховете за наличието на романтични чувства между тях. „Тейлър е наистина страхотен човек, но ние просто пишем песни заедно. Ние сме само добри приятели, но тя е зашеметяваща.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

nana ( преди 10 години )
ne znaia za drugi m az sam vinagi platnos milia mi BOKO
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар